ShowHeroes presenterer MAX: en ny, one-stop-shop videoløsning for globale publisister og annonsører

ShowHeroes Max
  • MAX har over 150 000 premiumvideoer produsert in-house på 14 språk, med avansert cookie-fri teknologi, innholdsmålretting og inntektsgenerering.
  • Max er en nøkkelkomponent i ShowHeroes Better Media-strategi, som hjelper utgivere og annonsører med å levere mer effektive,
    transparente og bærekraftige videokampanjer

Oslo, 7. mai 2024:  ShowHeroes, en global leder innen digitalt videoinnhold, teknologi og reklameløsninger, avduker i dag ShowHeroes MAX: en ny kraftig plattform

designet for å produsere og tjene penger på online videoinnhold ved hjelp av avansert teknologi uten informasjonskapsler.

MAX tilbyr utgivere og annonsører over hele verden tilgang til et stort bibliotek med over 150 000 premium videoer på 14 ulike språk. Disse kan brukes til å maksimere inntektene ved å bruke SemanticHero, ShowHeroes sitt banebrytende segmenteringsverktøy.

Vi har sett en betydelig vekst i instream-inntekter siden vi startet vårt partnerskap med ShowHeroes i 2019, og den nye enhetlige plattformen introduserer flere verktøy for å videreutvikle vår videostrategi. Dette ble også umiddelbart bevist med en all time high i nettoinntekter takket være de nye formatene, som også var med på å øke fillraten totalt sett. – Lars Näslund, Head of Programmatic, Storyhouse Egmont Sweden

MAX blir en felles løsning for ShowHeroes Play – selskapets innholdsadministrasjon og online videospiller (OVP) – og annonseringsplattformen, ShowHeroes Monetize. Disse inkluderer et Live Chat-supportsenter og SiteLoop; en innholdsenhet som viser en bildekarusell av publisistens anbefalinger for å øke brukerens engasjement.

 

Medieselskaper kan bruke MAX-porteføljen av skreddersydd videoinnhold for å skalere rekkevidden på en kostnadseffektiv måte, med anbefalinger på innhold skreddersydd for publikums preferanser. Publisistene kan også dra nytte av ytterligere MAX-spillerfunksjoner, inkludert en «fortsett å se» -innholdsoppfordring. Vi introduserer også ClipChoice, en løsning som tillater avspilling av flere videoer i én enkelt spiller, noe som igjen vil øke tid brukt og oppmerksomhet.

For etterspørselssiden (kjøpssiden)  leverer MAX en pålitelig kilde for å øke gjennomseingen av annonser (VTR) og tid brukt på nettstedet, via maskinlæringsteknologi for semantisk matching. SemanticHero får mest mulig ut av videovarelageret ved å lese en kombinasjon av kildesignaler, inkludert metadata og EPG-data, for å forstå og matche kontekst med merkevaren til annonsøren. Dette sikrer de mest relevante og virkningsfulle redaksjonelle miljøene for videoannonsering.

 

ShowHeroes sine annonsører vil også dra nytte av mer detaljerte kampanjerapporter, en fersk portefølje av brand lift studies og nye store muligheter innen kontekstuell målretting.

MAX styrker digitale mediespillere ved å kombinere OVP-funksjonalitet og inntektsgenerering på ett flott sted," sier Kay Schneider, Senior Vice President i ShowHeroes Group. "Det representerer kulminasjonen av årevis med utvikling og testing for selskapet vårt, ettersom vi streber etter å kontinuerlig forbedre ytelsen for våre publisister og annonsepartnere, ved å utnytte det aller beste innen maskinlæringsteknologi og kreativ ekspertise innen videoinnhold.

Max-plattformen er også optimalisert for å sikre et lavere CO2-avtrykk, med avanserte verktøy for mer effektiv databruk, samt oppmerksomhetsmålingsteknologi for å levere mer effektive kampanjer som reduserer unødvendige visninger og sløsing. Disse egenskapene gjenspeiler ShowHeroes’ forpliktelse til å balansere mennesker, planet og profitt gjennom sitt Better Media-rammeverk, designet for å hjelpe utgivere og annonsører med å levere mer effektive, transparente og bærekraftige videokampanjer.

I løpet av de siste fem årene har ShowHeroes foretatt en rekke viktige M&A-investeringer og organiske investeringer, nå ser vi frem til lanseringen av en fullstendig integrert videoløsning for den cookieløse alderen," sier Ilhan Zengin, administrerende direktør i ShowHeroes Group. "Max er høydepunktet på denne reisen, og vi er så stolte over å kunne lansere den i dag. Fra personvernsikker målretting som unngår tredjeparts informasjonskapsler, til et massivt repertoar av kreativt innhold, har MAX alle elementene som trengs for å hjelpe publisister og annonsører med å gjennomføre en vellykket og bærekraftig videostrategi.

Sammen med sin støtte til publisister, tilfredsstiller MAX også mindre innholdsprodusenter, via de økte synlighets- og inntektsmulighetene som følger med plattformens store, integrerte arkiv.

Om ShowHeroes

ShowHeroes er en global leder innen digital video, og tilbyr innhold, teknologi og bærekraftige annonseringsløsninger. ShowHeroes er en publisistpartner for ledende mediekanaler og når ut til 2 milliarder unike brukere og nesten 80 milliarder visninger per måned (totalt/over alle kanaler). Vi fremmer kvalitetsjournalistikk fra de mest pålitelige informasjons- og underholdningskildene.

Med en personvern-først-tilnærming tilbyr ShowHeroes en kontekstuell og semantisk segmenteringsteknologi, sammen med matchet videoinnhold. Dette gir verdi og relevans for både lesere og annonsører, uten bruk av informasjonskapsler.

Selskapet ble grunnlagt i 2016 av Ilhan Zengin, Mario Tiedemann og Dennis Kirschner, med hovedkontor i Berlin, og lanserte ShowHeroes Group i 2020. ShowHeroes sysselsetter over 400 personer globalt med virksomhet i 24 markeder over hele Europa, LATAM, USA og Asia. Ut over vår kjernevirksomhet består ShowHeroes av produksjonsenheten ShowHeroes Studios, Agon Digital, en leverandør av optimalisering av markedsføringsløsninger, SaaS-videosløsningen Viralize, og The Digital Distillery, et nettverksarrangement for mediebransjen.

I følge Deloitte er ShowHeroes Group et av de 50 raskest voksende teknologiselskapene i Tyskland og ble tildelt “Technology Fast 50”-prisen i 2021, 2022 og 2023. For Financial Times “FT 1000” 2023, som rangerer Europas raskeste – voksende selskaper, er ShowHeroes Group blant de 60 beste selskapene totalt sett, nummer to i Tyskland for vekst og tredje i reklame- og markedsføringssektoren.