ShowHeroes Group kunngjør sin ekspansjon til Asia ved å kjøpe opp iVS (Intelligent Video Solutions)

Berlin, 19. april 2023 – ShowHeroes Group, en global leder innen digital video, som tilbyr innhold, løsninger for teknologi og reklame, fortsetter sin globale vekst i Asia med oppkjøpet av iVS.

 

Det synergiske oppkjøpet gjør det mulig for ShowHeroes å rulle ut sin portefølje av kontekstuell instream video- og CTV-løsninger i dette sentrale globale markedet, inkludert: Indonesia, Japan, Malaysia, Filippinene, Thailand og Singapore. iVS vil bli innlemmet i merkevaren ShowHeroes.

 

Etter to vellykkede oppkjøp de siste to årene med PlayAd Media Group i Norden i 2021 og Smartclip LATAM i 2022, opererer ShowHeroes Group nå i alle store globale markeder, inkludert USA, LATAM, Europa og Asia, med en økning i det globale teamet til nesten 500 ansatte. Verdien av oppkjøpet er ikke kjent.

 

Intelligent Video Solutions, en premium instream videoreklame-plattform basert i Singapore, betjener over 208 millioner unike brukere hver måned gjennom sin programmatiske markedsplass bestående av Asias ledende uavhengige utgivere, annonsører, kringkastere og DooH-tilbydere. Gjennom sin AVOD-plattform, proprietære videospiller og smart-teknologi, utnytter iVS maskinlæring (Machine Learning – ML) for å muliggjøre bedre inntektsmuligheter og forbrukerengasjement.

 

ShowHeroes og iVS tilbyr løsninger for ulike nivåer fra videoteknologi og OVP (online videospiller) til instream og innovative videoannonsformater. Sammen tilbyr iVS og ShowHeroes noen av de mest effektive og pålitelige videoløsninger i det asiatiske markedet. De strategiske fordelene for begge parter er mange: ShowHeroes globale etterspørsel drevet av direkte salgsteam, åpne markedseksperter og eksklusive PMP-tilbud for iVS-utgivere, ShowHeroes Studios eget team for produsering av videoinnhold, i tillegg til tilgang til ShowHeroes sitt unike globale nettverk av uavhengige og førsteklasses utgivere for iVS-mediaklienter. IVs fremvoksende SSAI-teknologi vil bli integrert i ShowHeroes VOD og live strømmingsprodukter mens ulike andre funksjoner som annonse- og videospillerformater også vil bli konsolidert for å skape et bredere tilbud.

Ilhan Zengin, grunnlegger og administrerende direktør, ShowHeroes Group:

«Det var et naturlig skritt å vurdere å slå seg sammen med en leder som iVS for å tilby førsteklasses videoløsninger i dette avgjørende markedet. Vi er ikke ukjente med gjennomføring av oppkjøp og integrasjoner på alle organisatoriske nivåer. På vegne av ShowHeroes Group er jeg veldig glad for å ønske alle de nye iVS-teammedlemmene velkommen til ShowHeroes familien, og spesielt Milano, Hari og Ranga som er en del av lederteamet».

Adm.dir i iVS, Milan Reinartz vil ta på seg rollen som SVP, APAC. Reinartz kommenterer:

«Vi har vært i kontakt med Showheroes Group siden midten av fjoråret og da vi først hadde innledende samtaler om et strategisk samarbeid, ble det raskt klart at konsolidering ville skape enda mer verdi. De kombinerte video-og inntekstgenererende funksjonene har mer enn dobbelt så mye som verktøyene i vår teknologiportefølje. ShowHeroes er en global leder i OVP (online videospiller) og uavhengig AVOD-verden, og vi er svært glade for å kunne heise flagget her i Asia og støtte industrikolleger som en del av den større gruppen.»

Hari Shankar, iVS Chief Revenue Officer, vil nå ta ledelsen som VP Commercial, APAC.

«Dette oppkjøpet vil videre etablere iVS som en ledende strategisk spiller for online video og forsterke det allerede sterke fotfestet vi har innenfor førsteklasses videoannonse-plattformer». Shankar legger til: «Gjennom å slå oss sammen med ShowHeroes vil vi ha et mye sterkere produkt for førsteklasses videoannonsering, som gir eksklusivitet til Shankar gjennom ShowHeroes sin høykvalitets produksjon».

iVS vil nå fullt ut eies og drives av merkevaren ShowHeroes i ShowHeroes Group. Alle tjenester for iVS-premiumutgivere, -annonsører og -partnere vil fortsette å bli tilbudt og distribuert i integrasjonsfasen med ShowHeroes Group i år og fremover.

 

Om ShowHeroes Group

 

ShowHeroes er en global leder innen digital video, og tilbyr innhold, teknologi og annonseløsninger.

Som en medutgiver til ledende nettbaserte publisister, opprettholder selskapet redaksjonell fortreffelighet over et nettverk av mer enn 6500 nettsteder, og fremmer førsteklasses journalistikk fra de mest pålitelige informasjons- og underholdningskilder.

Med en personvern-først-tilnærming kan ShowHeroes sine informasjonskapselsfrie løsninger, for eksempel kontekstuell og semantisk målrettingsteknologi, sammen med matchet videoinnhold, drive verdi og relevanse for både brukere og annonsører.

Selskapet ble grunnlagt i 2016 av Ilhan Zengin, Mario Tiedemann, og Dennis Kirschner med hovedkvarter i Berlin. Selskapet lanserte ShowHeroes Group i 2020.

Med sin kjernemerkevare ShowHeroes, produksjonsenhet ShowHeroes Studios, leverandør av markedsytelsesløsninger Agon Digital, SaaS-videoløsning Viralize og The Digital Distillery, en nettverksarrangement og innholdsplattform, Gruppen har nesten 500 ansatte over hele verden med operasjoner i  35 strategiske knutepunkter over hele Europa, LATAM, USA og Asia.

Deloitte anerkjenner ShowHeroes Group som en av de 50 raskest voksende teknologiselskapene i Tyskland, og vant prisen «Technology Fast 50» i 2021 og 2022.

Mer informasjon på  showheroes-group.com

 

Om iVS

 

iVS ble etablert i 2016 og samarbeider med ledende utgivere, kringkastere og annonsører for å tilby relevant videoinnhold av høy kvalitet til forbrukere i seks toppmarkeder i Asia, inkludert Singapore, Japan, Indonesia, Filippinene, Malaysia og Thailand.

Gjennom verdiene for åpenhet, ansvar og innovasjon, leverer iVS utmerkede løsninger for video og annonsering gjennom sin fullstendige AVOD-plattform, proprietære OVP (online videospiller) og digital videoannonseringsplattform

Som en anerkjennelse for sitt innovative produkt, er iVS det første annonseteknologiselskapet som ble akkreditert i 2017 av Singapores Infocomm Media Development Authority (IMDA) under Accreditation@SG Digital-programmet.