ShowHeroes Group annoncerer sin ekspansion i Asien med erhvervelse af iVS (Intelligent Video Solutions)

Berlin, 19. april 2023 – ShowHeroes Group, en global leder inden for digital video, der tilbyder indholds-, teknologi- og reklameløsninger, fortsætter sin globale vækst i Asien med opkøbet af iVS.

 

Den synergiske overtagelse giver ShowHeroes mulighed for at udrulle sin portefølje af kontekstuelle instream-video og CTV-løsninger på dette vigtige globale marked, herunder: Indonesien, Japan, Malaysia, Filippinerne, Thailand og Singapore. iVS vil blive inkorporeret i ShowHeroes’ brand.

 

Efter to vellykkede opkøb i de sidste to år med PlayAd Media Group i Norden i 2021 og smartclip LATAM i 2022 opererer ShowHeroes Group nu på alle større globale markeder, herunder USA, Latinamerika, Europa og Asien, og det globale team er vokset til næsten 500 medarbejdere. Værdien af overtagelsen er ikke oplyst.

 

Intelligent Video Solutions, en førsteklasses instream videoannonceringsplatform med base i Singapore, betjener over 208 millioner unikke brugere hver måned gennem sin programmatiske markedsplads, der består af Asiens førende uafhængige udgivere, annoncører, tv-stationer og DooH-udbydere. Gennem deres AVOD-platform, proprietære videoafspiller og smarte teknologi udnytter iVS Machine Learning (ML) til at skabe bedre muligheder for indtjening og bedre engagement hos forbrugerne.

 

ShowHeroes’ og iVS’ løsninger har synergier på forskellige niveauer fra den teknologiske stak og OVP (online video player) til instream- og innovative videoannonceformater. Sammen tilbyder iVS og ShowHeroes nogle af de mest effektive og pålidelige videoløsninger på det asiatiske marked. De strategiske fordele for begge parter er mange: ShowHeroes’ globale efterspørgsel drevet af direkte salgsteams, åbne markedseksperter og eksklusive PMP-aftaler for iVS-udgivere, ShowHeroes Studios’ interne produktion af videoindhold, samt adgang til ShowHeroes’ unikke globale netværk af uafhængige, førsteklasses udgivere for iVS-mediekunder. iVS’ nye SSAI-teknologi vil blive integreret i ShowHeroes’ VOD- og live-streamingprodukter, mens forskellige andre funktioner som f.eks. annonce- og videoafspillerformater også vil blive konsolideret for at skabe et bredere tilbud.

Ilhan Zengin, grundlægger og CEO, ShowHeroes Group:

"Det var et naturligt skridt at overveje at kombinere kræfterne med en førende virksomhed som iVS for at tilbyde førsteklasses videoløsninger på dette vigtige marked. Vi er ikke uden ekspertise i at gennemføre vellykkede opkøb og integrationer på alle organisatoriske niveauer. På vegne af ShowHeroes Group er jeg meget glad for at byde alle de nye iVS-medlemmer velkommen i ShowHeroes-familien, og især Milan, Hari og Ranga, som slutter sig til vores ledelsesteam."

Milan Reinartz, CEO for iVS, vil overtage rollen som øverste vicedirektør, APAC. Reinartz kommentarer:​

"Vi har været i kontakt med Showheroes Group siden midten af sidste år, og mens vi indledte de første samtaler om et strategisk samarbejde, blev det hurtigt klart, at en konsolidering ville skabe endnu mere værdi. Den kombinerede video-stak og indtjeningsfunktionerne mere end fordobler værktøjerne i vores teknologiportefølje. ShowHeroes er en global leder inden for OVP (online video player) og uafhængig AVOD-verdenen, og vi er meget glade for at kunne vise os frem her i Asien og støtte vores branchefæller som en del af den større gruppe."

Hari Shankar, iVS Chief Revenue Officer, vil nu overtage styringen som Kommerciel vicedirektør, APAC.

"Denne overtagelse vil yderligere etablere iVS som en førende strategisk aktør inden for videoudlevering og styrke vores allerede stærke fodfæste inden for den førsteklasses videoannonceplatform." Shankar tilføjer: "Ved at slå os sammen med ShowHeroes får vi et meget stærkere førsteklasses videoreklameprodukt, der giver eksklusivitet til annoncører gennem ShowHeroes' produktionskapacitet for videoindhold af høj kvalitet."

iVS vil nu blive fuldt ud ejet og drevet under ShowHeroes-brandet inden for ShowHeroes Group. Alle tjenester til iVS premium-udgivere, annoncører og partnere vil fortsat blive tilbudt og distribueret i integrationsfasen med ShowHeroes Group i år og fremadrettet.

 

Om ShowHeroes Group

 

ShowHeroes er en global leder inden for digital video og tilbyder indhold, teknologi og reklameløsninger.

Som medudgiver af førende online-medier opretholder virksomheden redaktionel kvalitet på tværs af et netværk af over 6500 websteder og fremmer kvalitetsjournalistik fra de mest pålidelige informations- og underholdningskilder.

ShowHeroes’ cookieless-løsninger, som f.eks. kontekstuel og semantisk målretningsteknologi, kombineret med matchet videoindhold, skaber værdi og relevans for både brugere og annoncører, idet de fokuserer på privatlivets fred.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Ilhan Zengin, Mario Tiedemann og Dennis Kirschner med hovedkvarter i Berlin og lancerede ShowHeroes Group i 2020.

Består af kernebrandet ShowHeroes, produktionsenheden ShowHeroes Studios, leverandøren af performance marketing-løsninger Agon Digital, SaaS-videoløsningen Viralize og The Digital Distillery, en netværksbegivenhed og indholdsplatform, koncernen beskæftiger næsten 500 medarbejdere på verdensplan med aktiviteter i 35 strategiske centre i Europa, Latinamerika, USA og Asien.

Deloitte anerkender ShowHeroes Group som en af de 50 hurtigst voksende teknologivirksomheder i Tyskland og vandt “Technology Fast 50”-prisen i 2021 og 2022.

Yderligere oplysninger på showheroes-group.com

 

Om iVS

 

iVS blev etableret i 2016 og samarbejder med førende udgivere, tv-stationer og annoncører om at bringe relevant videoindhold af høj kvalitet ud til forbrugerne på seks topmarkeder i Asien, herunder Singapore, Japan, Indonesien, Filippinerne, Malaysia og Thailand.

Gennem værdier som gennemsigtighed, ansvarlighed og innovation leverer iVS fremragende løsninger inden for videolevering og reklame gennem sin komplette AVOD-platform, egen OVP (online videoafspiller) og digital videoreklameplatform.

Som anerkendelse af sit innovative produkt er iVS den første ad tech-virksomhed, der blev akkrediteret i 2017 af Singapores Infocomm Media Development Authority (IMDA) under dets Accreditation@SG Digital-program.