ShowHeroes Group julkistaa laajentumisensa Aasiaan hankkimalla iVS:n (Intelligent Video Solutions)

Berliini, 19. huhtikuuta 2023 – ShowHeroes Group, digitaalisen videon maailmanjohtaja, joka tarjoaa sisältöä, teknologiaa ja mainosratkaisuja, jatkaa maailmanlaajuista kasvuaan iVS:n hankinnalla Aasiassa.

 

Synerginen yrityskauppa antaa ShowHeroesille mahdollisuuden ottaa käyttöön kontekstuaalisia instream-video- ja CTV-ratkaisuja näillä tärkeillä maailmanlaajuisilla markkinoilla, mukaan lukien Indonesia, Japani, Malesia, Filippiinit, Thaimaa ja Singapore. iVS sisällytetään ShowHeroes-brändiin.

 

Kahden viime vuoden aikana tehtyjen onnistuneiden yritysostojen, PlayAd Media Group Pohjoismaissa vuonna 2021 ja smartclip LATAM vuonna 2022, myötä ShowHeroes Group toimii nyt kaikilla tärkeimmillä maailmanlaajuisilla markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa sekä Aasiassa, kasvattaen sen maailmanlaajuisen henkilöstön lähes 500 työntekijään. Hankinnan arvoa ei julkisteta.

 

Intelligent Video Solutions, Singaporessa sijaitseva ensiluokkainen instream-videomainonnan alusta, palvelee yli 208 miljoonaa uniikkia käyttäjää kuukausittain ohjelmallisen markkinapaikkansa kautta, joka koostuu Aasian johtavista riippumattomista julkaisijoista, mainostajista, lähetystoiminnan harjoittajista ja DooH-palveluntarjoajista. AVOD-alustan, oman videosoittimen ja älykkään teknologian avulla iVS hyödyntää koneoppimista (ML) saavuttaakseen paremmat kaupallistamismahdollisuudet ja kuluttajien sitoutumisen.

 

ShowHeroesin ja iVS:n ratkaisuilla on synergiaa eri tasoilla, teknologiapaketeista ja OVP:stä (online-videosoitin) instream-videoiden ja innovatiivisten videoiden mainosformaatteihin. Yhdessä iVS ja ShowHeroes tarjoavat joitain tehokkaimmista ja luotettavimmista videoratkaisuista Aasian markkinoilla. Strategiset edut ovat molemmille lukuisia: ShowHeroesin globaali kysyntä, jota ohjaavat suoramyyntitiimit, avomarkkinoiden asiantuntijat ja eksklusiiviset PMP-sopimukset iVS-julkaisijoille, ShowHeroes Studiosin oma videosisällön tuotanto sekä pääsy ShowHeroesin ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen riippumattomien, premium-julkaisijoiden verkostoon iVS:n media-asiakkaille. iVS:n nouseva SSAI-teknologia integroidaan ShowHeroesin VOD- ja live-suoratoistotuotteisiin, ja useita muita ominaisuuksia, kuten mainos- ja videosoitinformaatteja, yhdistetään myös laajemman tarjonnan luomiseksi.

Ilhan Zengin, perustaja ja toimitusjohtaja, ShowHeroes Group:

"Oli luonnollinen askel harkita voimien yhdistämistä iVS:n kaltaisen johtajan kanssa tarjotaksemme huippuluokan videoratkaisuja näillä ratkaisevilla markkinoilla. Menestyksekäs yritysostojen ja integraatioiden toteuttaminen kaikilla organisaatiotasoilla ei ole meille vierasta. ShowHeroes Groupin puolesta toivotan tervetulleeksi kaikki uudet iVS:n tiimin jäsenet ShowHeroesin perheeseen, erityisesti Milanin, Harin ja Rangan, jotka liittyvät johtoryhmään."

iVS:n toimitusjohtaja Milan Reinartz ottaa roolin Aasian ja Tyynenmeren alueen varatoimitusjohtajana. Reinartz kommentoi:​

"Olemme olleet yhteydessä Showheroes Groupin kanssa viime vuoden puolivälistä lähtien, ja kun aloitimme alustavat keskustelut strategisesta yhteistyöstä, kävi nopeasti selväksi, että yhdistyminen loisi vielä enemmän arvoa. Yhdistetty videopaketti ja kaupallistaminen tuo yli kaksinkertaisesti työkaluja teknologiavalikoimaamme. ShowHeroes on maailmanlaajuinen johtaja OVP:n (online-videosoitin) ja riippumattoman AVOD:n maailmassa, ja olemme äärimmäisen innoissamme voidessamme edustaa yritystä täällä Aasiassa ja tukea alan vertaistoimijoita osana suurempaa konsernia."

Hari Shankar, iVS:n pääjohtaja, ottaa nyt johtoaseman Aasian ja Tyynenmeren alueen kaupallisena johtajana.

"Tämä yritysosto vahvistaa iVS:n asemaa johtavana strategisena toimijana videoiden jakelussa ja parantaa jo ennestään vahvaa jalansijaamme premium-videomainosalustoissa." Shankar lisää: "Yhdistämällä voimamme ShowHeroesin kanssa saamme paljon vahvemman premium-videomainontatuotteen, joka tuo eksklusiivisuuden brändimainostajille ShowHeroesin korkealaatuisen videosisällön tuotantokyvyn kautta."

iVS tulee nyt olemaan osa ShowHeroes Groupia, ShowHeroes-tuotemerkin omistuksessa ja käytössä. Kaikki palvelut iVS:n ensiluokkaisille julkaisijoille, mainostajille ja kumppaneille tarjotaan ja jaetaan edelleen ShowHeroes Groupin integraatiovaiheessa tänä vuonna ja jatkossa.

 

Tietoa ShowHeroes Groupista

 

ShowHeroes on maailmanlaajuinen johtaja digitaalisen videon, sisällön, teknologian ja mainosratkaisujen tarjonnassa.

Johtavana online-median yhteisjulkaisijana yritys ylläpitää toimituksellista huippuosaamista yli 6500 sivuston verkostossa ja edistää laadukasta journalismia luotettavimmista tieto- ja viihdelähteistä.

Yksityisyys asetetaan etusijalle, ja ShowHeroesin evästeettömät ratkaisut, kuten kontekstuaalinen ja semanttinen kohdistustekniikka, yhdistettyinä vastaavaan videosisältöön lisäävät arvoa ja osuvuutta sekä käyttäjille että mainostajille.

Yritys on Ilhan Zenginin, Mario Tiedemannin ja Dennis Kirschnerin perustama ja toiminut vuodesta 2016. ShowHeroes Group lanseerattiin vuonna 2020 ja sen pääkonttori on Berliinissä.

Brändin ytimessä on ShowHeroes sekä ShowHeroes Studios, suorituskykymarkkinointiratkaisujen toimittaja Agon Digital, SaaS-videoratkaisu Viralize ja The Digital Distillery verkostoitumistapahtuma ja sisältöalusta. ShowHeroes Group työllistää maailmanlaajuisesti lähes 500 henkilöä ja toimii 35 strategisessa keskuksessa ympäri Eurooppaa, Latinalaista Amerikkaa, Yhdysvaltoja ja Aasiaa.

Deloitte nosti ShowHeroes Groupin yhdeksi 50 nopeimmin kasvavasta teknologiayrityksestä Saksassa, ja yhtiö voitti “Technology Fast 50” -palkinnon vuosina 2021 ja 2022.

Lisätietoja osoitteessa showheroes-group.com.

 

Tietoa iVS:stä

 

Vuonna 2016 perustettu iVS tekee yhteistyötä johtavien julkaisijoiden, lähetysorganisaatioiden ja mainostajien kanssa tuodakseen korkealaatuista ja osuvaa videosisältöä kuluttajille Aasian kuudella huippumarkkinalla, mukaan lukien Singapore, Japani, Indonesia, Filippiinit, Malesia ja Thaimaa.

Läpinäkyvyyden, vastuullisuuden ja innovaation arvojen kautta iVS tarjoaa huippuosaamista videoiden jakelu- ja mainontaratkaisuissa full stack AVOD-alustan, patentoidun OVP:n (online-videosoittimen) ja digitaalisen videomainosalustan kautta.

Tunnustuksena innovatiivisesta tuotteestaan iVS on ensimmäinen mainosteknologiayritys, jonka Singaporen Infocomm Media Development Authority (IMDA) akkreditoi vuonna 2017 Accreditation@SG Digital -ohjelmassaan.